Jane Dahl

Om mig

Spidskandidat til kommunalvalget 2021 for Slagelse Kommune for Det Konservative Folkeparti

Oprindeligt kommer jeg fra Genner, der er en mindre by nær Aabenraa i Sønderjylland. Inden jeg landede i Slagelse, hvor jeg nu er bosiddende, har jeg boet i Barcelona, på Mallorca, København og Roskilde. Jeg har boet i Slagelse siden 1995.

Jeg er en ildsjæl, der gerne vil gøre en forskel. Ikke for min egen skyld, men fordi jeg elsker at se gode idéer blive til virkelighed som er til gavn for de fleste. Slagelse Street Art festival er et rigtig godt eksempel og det seneste jeg har været med til at starte op. Jeg brænder for at gøre Slagelse kommune til et godt sted at bo, arbejde og leve i – hele livet!

Jeg tør tænke i andre og innovative baner. Jeg kan bidrage med erfaringer fra erhvervslivet samt fra forskellige udvalg og bestyrelsesarbejde og formår at samarbejde på tværs.

Slagelse kommune har krav på politikere, der kan og vil tænke innovativt, er modige, og som kan samarbejde med andre partier. Jeg mener, at det nuværende byråd har brug for forandring og medlemmer, der kan sætte sig op i helikopteren og tænke udvikling. Det er en høj prioritering hos mig. Og så skader det ikke, at jeg har en bred erhvervserfaring. Der er brug for flere privatansatte i byrådet, der p.t. er overrepræsenteret af mænd og offentlig ansatte.

PERSONLIGT CV

Jeg er uddannet International markedsføringsøkonom fra Niels Brock og har siden taget en Erhvervsdiplomlederuddannelse.

Jeg har arbejdet med markedsføring og strategi i over 20 år.

Jeg er ansat som marketing manager i VestsjællandsCentret og derudover er jeg:

Bestyrelsesmedlem i Destination Sjælland og Slagelse Forskønnelsesselskab.

Medlem af Rotary, Slagelse Bymidtegruppe, Slagelse Erhvervsråd, SBI Erhvervsnetværk, Business Slagelse med flere.

Læs om mine mærkesager her